27.04.2018

Forum Çamlık'ın “Doğa Kendisine Geri Döneni Sever” projesi tüm hızıyla devam ediyor

Forum Çamlık'ın 2010 yılından bu yana düzenlediği “Doğa Kendisine Geri Döneni Sever” projesiyle eski elektronik eşyalar, DOÇEV desteğiyle geri dönüşüme kazandırılıyor.

Denizli'nin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Çamlık, Doğa Kendisine Geri Döneni Sever projesiyle tam sekiz yıldır dünyamızın geleceği adına çevreye olumlu katkılarda bulunmaya devam ediyor. 25 Nisan 2018 Çarşamba günü proje kapsamında Forum Çamlık'ta buluşan Doğa ve Çevre Vakfı (DOÇEV) ve Çınar Lions Kulübü üyeleri, bu yıl da öğrencilerle beraber elektronik atıkları özel hazırlanan atık kutusuna bıraktılar.

Forum Çamlık, “Doğa Kendisine Geri Döneni Sever” projesi kapsamında elektronik aletleri geri dönüşüme kazandırma konusunda toplumda farkındalık yaratmak amaçlıyor. Her yıl gerçekleştirilen etkinliklerde, elektronik cihaz ve beyaz eşyaların kullanım alanlarının genişlemesi sonucunda elektronik atık çöplüklerinin oluşmasının doğaya verdiği zarara ve bu zararı önlemek için bu atıkları geri dönüşümle değerlendirmenin önemine vurgu yapılıyor. Forum Çamlık, projeye ve dünyamızın geleceğine katkıda bulunmak isteyen herkesi, elektronik atıklarını alışveriş merkezi içindeki özel kutuya bırakmaya davet ediyor.