12.09.2018

Forum Çamlık “Sokakta Satranç Var” etkinliğine ev sahipliği yapıyor

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından dört yıldır düzenlenen “Sokakta Satranç Var” etkinliğine destek veriyor. 14 Eylül Cuma günü düzenlenecek etkinliğe satranç sporuna ilgi duyan herkes davetli!

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık satranç sporunun yaygınlaşması ve yeni neslin bu spora daha fazla ilgi göstermesi hedefiyle düzenlenen “Sokakta Satranç Var” etkinliğine bu yıl da ev sahipliği yapıyor.

Denizli'de eğitim kulübü olarak faaliyet gösteren Önay Satranç Spor Kulübü, Anafartalar Satranç Kulübü, Şahane Satranç Spor Kulübü, Çotanak Satranç Spor Kulübü, Denizli Satranç İhtisas Kulübü ve Dr. Metin Sürmeli Satranç Spor Kulübü'nün katılacağı etkinlikte bu yıl, satranç ustalarının simultane satranç gösterisi de izlenebilecek.

“Doğru bir hamle her şeyi değiştirir” sloganıyla 14 Eylül 2018 Cuma günü saat 17.00 – 20.00 saatleri arasında, Forum Çamlık Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek etkinliğe tüm satranç severler davetli!