09.04.2018

Forum Çamlık 10 yıllık dostluğu benzersiz hediyelerle kutluyor!

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, onuncu yılını ziyaretçilerine sunduğu unutulmaz hediyelerle kutluyor. 9 Nisan – 22 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenen onuncu yıl kampanyası, bir talihliye Mercedes CLA iki talihliye ise iPhone X kazanma fırsatı sunuyor!

Denizli'nin en çok ilgi gören ve kalbi şehrin merkezinde atan alışveriş merkezi Forum Çamlık, onuncu yılı şerefine ziyaretçilerine unutulmaz hediyeler sunuyor. Denizli'yle birlikte büyüyen, alışverişi keyfe dönüştürmek isteyenlerin uğrak noktası olan ve ziyaretçilerinin tüm buluşmalarına on yıldır memnuniyetle ev sahipliği yapan Forum Çamlık, en güzel yaşını, tüm misafirleriyle beraber kutluyor.

Forum Çamlık'ın 9 Nisan 2018 tarihinde başlayan olan onuncu yıl kampanyası kapsamında, her 125 TL'lik alışverişe bir çekiliş hakkı veriyor. 22 Haziran'a dek katılmanın mümkün olduğu kampanya sonunda gerçekleştirilecek çekilişle, bir Mercedes CLA otomobil ve iki iPhoneX cep telefonu, şanslı Forum Çamlık misafirlerinin olacak.

Tam on yıldır tüm güzel duygularla misafirlerine her gün kapılarını açan Forum Çamlık'ın bu benzersiz hediyelerinden birine sahip olmak isteyen herkes, onuncu yıl özel kampanyasına davetli!

Yasal Metin:
“Forum Çamlık” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 29.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.3399 sayılı izni ile 09.04.2018( 10:00 ) – 22.06.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forumcamlik.com  adresindedir.