10.10.2017

Forum Bornova'da “Nerf ile Kapışma” heyecanı tüm hızıyla devam ediyor!

Nerf tutkunu çocuklar Forum Bornova'da nefesleri tuttu, heyecan dolu turnuva tüm hızıyla devam ediyor.

Tüm dünyada çocukların gözdesi olan Nerf'ün Türkiye'deki tutkunlarının sayısı da giderek artıyor. İzmirlilerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Bornova, düzenlediği Nerf Turnuvası ile heyecan ve aksiyon dolu bir spor etkinliğine imza atıyor.

Nerf heyecan fırtınası, AVM'de kurulan özel alan içerisinde, bariyerler, variller ve puan içeriklerinin bulunduğu bir parkurda devam ediyor. Teke tek kapışma şeklinde her gün yapılan turnuvada özel koruyucu kask gözlüklerini takarak nerf'lerini alan yarışmacılar, giriş tagının önüne geçerek oyuna başlamak için hakem komutunu bekliyorlar. Hakem düdüğüyle birlikte, kapışan iki yarışmacı varillerde duran dartları nerf'lere takıp siperlere dağılıyor ve oyun başlıyor. Amaç, dartları hedeflere isabet ettirmek. Puan tablolarını hedefleyerek en yüksek puanı yapan yarışmacıya, ‘Nerf' hediye ediliyor.

Nerf heyecan fırtınası 15 Ekim tarihine kadar Forum Bornova'da esmeye devam edecek.