09.10.2018

Forum Bornova'da gerçekleştirilecek Music Fest birbirinden ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturacak!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 13-14 Ekim'de gerçekleştirilecek Music Fest kapsamında Yonca Evcimik ve Ayşegül Aldinç'i ziyaretçileriyle buluşturacak. Festivale renk katacak retro kortej ve misafirlere gülümseten hatıralar bırakacak özel fotoğraf alanı gibi keyifli ve coşkulu etkinliklerle süslü bir festivalin parçası olmak isteyen herkes, Forum Bornova'ya daveti!

Forum Bornova'da 13-14 Ekim 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek Music Fest etkinliği, Türk müziğinin iki starı Ayşegül Aldinç ve Yonca Evcimik'i hayranlarıyla buluşturacak.

13 Ekim 2018 Cumartesi günü başlayacak festival, iki gün boyunca saat 15.00 ve 17.00'de gerçekleştirilecek Retrobüs Retro Kortej'le katılımcılara renkli dakikalar yaşatacak. Forum Bornova ziyaretçileri festival boyunca hazırlanan özel alanda birbirinden keyifli hatıra fotoğrafları çektirebilecek.

13 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da festival sahnesini renklendirecek ilk isim Yonca Evcimik olacak. Türk popunun unutulmaz ismi Evcimik, Forum Bornova'da gerçekleştireceği konserde meşhur şarkılarıyla hayranlarına seslenecek. 14 Ekim 2018 Pazar günü yine saat 19.00'da bu kez Ayşegül Aldinç benzersiz performansıyla Forum Bornova misafirleri için sahnede olacak.

Music Fest coşkusunu keyifli etkinlikler eşliğinde yaşamak ve eğlenceli bir hafta sonu geçirmek isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!