05.06.2018

Forum Bornova'da Dev Tilt her gün bir tablet kazandıracak!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'ya kurulan Dev Tilt oyunu, 8-17 Haziran tarihleri arasında her gün, günün en yüksek skoruna ulaşan bir kişiye Samsung Galaxy Tablet kazanma fırsatı sunuyor.

Yaz alışverişlerine eğlence katan Forum Bornova, 8-17 Haziran 2018 tarihleri arasında her gün ziyaretçilerine Dev Tilt oyunuyla tablet kazanma şansı veriyor. Kurulan özel oyun alanında her gün en yüksek skoru elde eden bir Forum Bornova ziyaretçisi, anında Samsung Galaxy Tablet'e sahip olacak.

Tek fiş ya da faturada 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin katılabileceği Dev Tilt oyunuyla yaz alışverişini kazanca çevirmek isteyenler, Forum Bornova'ya davetli!