29.09.2017

Forum Bornova'da bu hafta sonu çifte kutlama var

Minikler için birbirinden özel etkinlikler kurgulayan Forum Bornova'da bu hafta sonu çocukları coşkulu kutlamalar bekliyor. Çocuk Kulübünde 30 Eylül Cumartesi günü işlenecek “okulumu seviyorum” temasıyla okulların açılışını kutlayacak olan Forum Bornova, 1 Ekim Pazar günü de meşhur ForumBüs'ün 1. yaşı için eğlence dolu bir etkinlik programı sunuyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, çocuklar için her hafta sonu profesyonel ekipler eşliğinde, engin içeriklerle kurguladığı pek çok etkinlik sunuyor. 30 Eylül - 1 Ekim 2017 tarihleri ise Forum Bornova, iki farklı konuda birbirinden eğlenceli kutlamalara sahne olacak.

Bu hafta sonu Forum Bornova Çocuk Kulübü'nde okulların açılışı kutlanacak
Forum Bornova'nın hem öğreten hem eğlendiren çocuk kulübü etkinlikleri 30 Eylül Cumartesi günü “okulumu seviyorum” temasıyla gerçekleştirilecek. Yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili dileklerin paylaşılacağı, müzisyen bir konuk eşliğinde her yaştan seyircinin ritm coşkusuna kapılacağı çocuk kulübü etkinliklerine tüm minikler davetli.

Miniklerin sevgilisi ForumBüs, 1. Yaşını kutluyor
Forum Bornova, tam bir yıldır her hafta sonu miniklere özel tasarlanan ForumBüs'te birbirinden eğlenceli atölyelere imza atıyor. Her hafta sonu düzenli olarak gerçekleştirilen bu etkinlikler, çocukların el becerilerini geliştirmenin yanı sıra bir arada çalışma ve üretme becerisi de aşılıyor. ForumBüs atölyelerinde bugüne dek gerçekleştirilen uçurtma, kalemlik, kumbara, keçe, yelpaze, çiçek dikimi, sokak hayvanları için barınak hazırlanması, saksı yapımı gibi temalarda çeşitli etkinliklere katılan çocuklar, günlük hayatta da kullanabilecekleri parçaları kendi başlarına üretme fırsatı yakaladı.

Forum Bornova'nın etkinlik otobüsü ForumBüs'te 30 Eylül Cumartesi yapılacak atölye çalışmaları ile ziyaretçiler keyifli anlar yaşayacak. ForumBüs Çerçevesi Yapım Atölyesi'nde minik ziyaretçiler kendi fotoğraflarının yer alacağı ForumBüs şeklinde çerçeveler yaparak eğlenceli bir gün geçirecek.

1 Ekim günü ForumBüs'ün 1. yaşını çocuklarla beraber kutlayacak olan Forum Bornova'nın güne özel etkinliklerinde VefVef ve Uzun Adamlar gösterileri sahnede olacak. Ünlü çocuk komedyeni ve sihirbazı VefVef eşsiz performansı ile 1 Ekim'de ForumBüs'te minik hayranları ile buluşacak. Balon sanatının efsane isimleri Uzun Adamlar, balondan canlandırılan çizgi film karakterleri ve standart üstü figürlerden oluşan balon katlama gösterisi ile çocukları balonların renkli dünyasında yolculuğa çıkaracak.

Ayrıca 1 Ekim günü Forum Bornova'yi ziyaret eden çocuklar, ForumBüs'te 14.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan yüz boyama, simli dövme ve balon katlama etkinliklerine katılarak eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı yakalayacak.