02.07.2018

Forum Bornova misafirleri Fettah Can ile coştu

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova misafirleri, yaz akşamlarına keyif katan canlı müzik etkinlikleri kapsamında 1 Temmuz Pazar akşamı gerçekleştirilen Fettah Can konserinde keyifli ve coşkulu anlar yaşadı.

Sevilen sanatçı Fettah Can, geleneksel yaz akşamı konserleri kapsamında 1 Temmuz Pazar akşamı Forum Bornova'da sahne aldı. “Boş Bardak”, “Mandalinalar” ve “Olan Bize Oldu” gibi parçalarla milyonların sevgisini kazanan ünlü besteci ve şarkıcı Fettah Can, 2018'e damga vuran yeni albümünden parçaların yanı sıra unutulmaz şarkılarını da akustik performansı eşliğinde Forum Bornova ziyaretçileri için söyledi. İzleyenlerin romantik ve coşkulu bir akşam yaşadığı etkinlik, yoğun ilgi gördü.