17.05.2018

Forum Bornova Çocuk Kulübü oyunları tüm hızıyla devam ediyor

Çocuklara yönelik etkinlikleriyle göz dolduran, İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, her hafta sonu saat 17.30'da gerçekleştirdiği Çocuk Kulübü etkinliklerinde eğitici ve eğlenceli programlar sunuyor.

Çocuklar için hazırladığı özel temalar ve eğitici içeriklerle dikkat çeken Forum Bornova, minik misafirlerini her hafta sonu gerçekleştirilen Çocuk Kulübü oyunlarında ağırlamaya devam ediyor. Çocukların Forum Bornova'dan en az yetişkinler kadar keyif alması için hazırlanan ve her hafta sonu saat 17.30'da başlayan oyunlar, miniklerin kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebileceği dolu dolu bir program sunuyor.

ForumBüs'te bu hafta sonu minik aşçılar kurabiyelerini süsleyecek
Forum Bornova'da minikler için eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'te 19-20 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri kurabiye süsleme atölyesi gerçekleştirilecek. 5-12 yaş çocukların ücretsiz katılımına açık atölyede saat 14.00-18.00 arasında minik aşçılar hünerlerini sergileyecek.