29.01.2019

Forum Aydın Sanat Günleri başlıyor!

Onuncu yılı şerefine ziyaretçilerine birbirinden keyifli etkinlikler hazırlayan Forum Aydın, yarıyıl tatilinde çocukları ve anne-babaları bilim temasından sonra Sanat Günleri'yle buluşturuyor. Ressam Burak Erim küratörlüğünde, Aydın ve çevre illerden gelen 10 sanatçının katılımıyla 30 Ocak'ta başlayacak Sanat Günleri için tüm çocuklar, Forum Aydın'a davetli!

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın'ın yarıyıl tatiline özel programı, Sanat Günleri'yle devam ediyor. 30 Ocak – 1 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Aydın ve çevre illerden gelen 10 sanatçı, Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşacak.

Ressam Burak Erim küratörlüğünde gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, Forum Aydın'ın davetlisi olan sanatçılar Barış Banaz, Burak Erim, Doç. Dr. Elçin Ünal, Emel Atalay, Mehmet Kanlı, Prof. Dr. Meltem Söylemez, Samime Kale ve Ümit Yiğit ve onur konuğu Umur Türker olarak sıralanıyor. Etkinlik boyunca her gün saat 11.30-18.00 arasında eserlerini Forum Aydın'da hazırlayacak olan sanatçılar, ziyaretçilerin katılımıyla çeşitli workshoplar da düzenleyecek.

Resim öğretmeni ve ressam Adnan Dümrek tarafından Forum Aydın Sanat Günleri kapsamında gerçekleştirilecek seramik atölyesi çalışmalarına hem çocuklar ve yetişkinler hem de Forum Aydın Resim Yarışması'nda dereceye girmiş olan minik misafirler katılabilecek. Forum Aydın'da sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek olan çalıştayın ardından hazırlanan eserler 2 – 8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek sergiyle alışveriş merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Yarıyıl tatilinin son günlerini sanatla doldurmak isteyen tüm çocuklar ve ebeveynleri, Forum Aydın'a davetli!