26.01.2018

Forum Ankara'nın Mazda'sı, Sinan Akçıl eşliğinde sahibini buluyor!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet'in iki fırsatı bir arada sunduğu özel kampanyasının bitişi şerefine, 10 Şubat Cumartesi günü ünlü sanatçı Sinan Akçıl sahne alacak. Çekiliş sonucunda bir kişi 2017 model Mazda CX3'ün sahibi olacak ve talihli 15 kişi, 5.000'er TL yüklü Petrol Ofisi akaryakıt kartı kazanacak.

Teknoloji ve moda sektöründen yerli ve yabancı markaların bulunduğu seçkin mağaza karmasını outlet konseptiyle sunan Forum Ankara'nın çifte fırsatlı kampanyası, muhteşem bir konserle son buluyor. Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, araç kampanyası çekilişinden hemen sonra Forum Ankara'da hayranlarıyla buluşacak.

17 Kasım 2017 - 28 Ocak 2018 tarihleri arasında Forum Ankara Outlet mağazalarından tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin bir çekiliş hakkına sahip olduğu kampanya,
10 Şubat 2018'de Forum Ankara'da Milli Piyango ve Noter yetkilileri huzurunda saat 16.00'da gerçekleştirilecek çekiliş ile son bulacak. Çekiliş sonucu bir kişi bir adet 2017 model Mazda CX3 araca, 15 kişi ise 5.000'er TL yüklü Petrol Ofisi akaryakıt kartına sahip olacak.

Heyecanlı çekilişin yanı sıra ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ı canlı izlemek isteyen herkes, 10 Şubat Pazar günü Forum Ankara'ya davetli!

Kampanya hakkında detaylı bilgi için: www.forum-ankara.com

www.forum-ankara.com