23.03.2018

Forum Ankara'dan deponuzu dolduran fırsat!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, 23 Mart- 29 Nisan tarihleri arasında düzenlediği özel kampanyası kapsamında onbeş misafirine tam 5.000 TL yüklü Petrol Ofisi Positive Card kazanma şansı sunuyor.

Forum Ankara'nın depoları dolduran kampanyası kapsamında 23 Mart- 29 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak tek seferde 75 TL ve katları tutarındaki her alışveriş bir katılım hakkı sağlayacak. Kampanya bitiminde gerçekleştirilecek çekilişle onbeş şanslı ziyaretçi 5.000'er TL yüklü Petrol Ofisi Positive Card kazanacak.

Alışveriş keyfini kazanca dönüştürmek isteyen herkes Forum Ankara'ya davetli!

Kampanya hakkında detaylı bilgi ve katılım koşulları için : www.forum-ankara.com

Yasal Metin:
“Forum Ankara Outlet” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 22.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.3105 sayılı izni ile 23.03.2018 (10:00) – 29.04.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Ankara Outlet Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar.

www.forum-ankara.com