15.04.2019

Forum Ankara'dan çocuklara Sonic Boom sürprizi

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın şerefine miniklere benzersiz bir sürpriz hazırladı. 19 – 23 Nisan tarihleri arasında Forum Ankara'yı ziyaret eden çocuklar, Sonic Boom'la eğlenceye doyacak, 23 Nisan günü gerçekleştirilecek Maskot Bando gösterisiyle bayram coşkusu katlanacak.

Forum Ankara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 19 – 23 Nisan 2019 tarihleri arasında çok sevilen Sonic Boom'u minik misafirleriyle buluşturacak. Her gün saat 14.00, 16.00 ve 18.00'de Forum Ankara'da sahne alacak Sonic Boom karakterinin canlı gösterileri, çocukların ücretsiz katılımına açık gerçekleştirilecek.

23 Nisan 2019 Salı günü ise bayram coşkusuna yakışır Maskot Bando gösterisi, Forum Ankara ziyaretçisi çocukların beğenisine sunulacak.

Katılımcılara Sonic Boom posteri hediye edilecek eğlenceli şovlar ve keyifli bir bayram kutlaması için tüm çocuklar, Forum Ankara'ya davetli!

www.forum-ankara.com