05.05.2018

Forum Ankara, yılın otomobilini armağan ediyor!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara'dan yapılan alışverişler, “yılın otomobili” olarak anılan Peugeot 3008 kazanma fırsatı sunuyor! 4 Mayıs – 24 Haziran tarihleri arasında aynı gün içinde tek seferde yapılacak her 100 TL ve katları alışverişin bir çekiliş hakkı kazandıracağı bu özel kampanya için herkes, Forum Ankara'ya davetli!

Kazançlı alışverişin adresi Forum Ankara Outlet, misafirlerine Avrupa'da “Yılın Otomobili” seçilen 2017 model Peugeot 3008 Active Puretech 130hp EAT6 araç sahibi olma fırsatı sunuyor.

4 Mayıs - 24 Haziran 2018 tarihleri arasında Forum Ankara'dan aynı gün içinde tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, kampanyaya katılmaya hak kazanacak. Milli Piyango İdaresi ve noter yetkilileri huzurunda 30 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 16:00'da yapılacak çekilişle sahibini bulacak aracı kazanmak isteyen herkes, Forum Ankara'ya davetli!

Yasal Metin:
“Forum Ankara Outlet” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 02.05.2018  tarih ve 24951361-255.01.02-E.4564 sayılı izni ile 04.05.2018 (10:00) – 24.06.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Ankara Outlet Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-ankara.com adresindedir.

www.forum-ankara.com