14.05.2018

Forum Ankara Ramazan ayıyla birlikte geleneksel oyunları canlandırıyor

Forum Ankara'nın özel programında yer alan birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler sayesinde Ankaralılar, eskileri aratmayacak keyifli bir Ramazan ayı yaşayacak.

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, Ramazan ayı boyunca sürecek birbirinden güzel etkinlikleriyle ziyaretçilerinin keyfine keyif katacak. Forum Ankara'da her cuma ve hafta sonu saat 18.15-19.15 arasında tasavvuf dinletileri ve yine her hafta sonu saat 17.00-18.00 arasında da Ramazan gösterileri gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Ortaoyunu, Semazen gibi geleneksel Türk oyunlarının yanı sıra Mehteran gösterisi, ateş ve cambaz şovları da Forum Ankara ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Ramazan ruhunu ailecek yaşamak ve birbirinden güzel etkinliklere katılmak isteyen herkes, Forum Ankara'ya davetli!

www.forum-ankara.com