08.10.2018

Forum Ankara 10. yılını iki büyük sürprizle kutluyor!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, onuncu yılı şerefine misafirlerine özel iki muhteşem sürpriz hazırladı. 13 Ekim 2018 – 13 Ocak 2019 tarihleri arasında Forum Ankara'dan 100 TL'lik alışveriş yapan herkes, Toyota C-HR 1,8 Hybrid Dynamic otomobil çekilişine katılmaya hak kazanacak, Forum Ankara'nın 10. yıl coşkusu 20 Ekim'de Demet Akalın konseriyle taçlanacak.

Forum Ankara Outlet, kuruluşunun onuncu yılı şerefine ziyaretçilerine benzersiz sürprizler hazırladı. Forum Ankara'nın bir talihli ziyaretçisine Toyota C-HR 1,8 Hybrid Dynamic araç hediye edeceği özel çekilişe katılım 13 Ekim 2018 Cumartesi günü başlıyor. 13 Ocak 2019'a dek devam edecek özel kampanya kapsamında Forum Ankara'dan tek seferde 100 TL alışveriş yapan herkes, bir çekiliş hakkı kazanacak.

Fiş veya faturaları ile danışma masasına başvuran ziyaretçiler, üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi alabilecek.  19 Ocak 2019 tarihinde Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda Forum Ankara'da gerçekleştirilecek çekilişle sahibini bulacak olan bu özel aracı kazanmak isteyen herkes, keyifli ve kazançlı bir alışveriş deneyimi için Forum Ankara'ya davetli!

Forum Ankara ayrıca ekim ayı boyunca sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenecek yarışmalarla her hafta 10'ar ziyaretçisine pek çok sürpriz hediye kazandıracak.

Forum Ankara ziyaretçileri 10. yıl coşkusunu Özlem Yıldız ve Demet Akalın'la yaşayacak!
20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 20.00'de Özlem Yıldız moderatörlüğünde başlayacak muhteşem kutlama etkinliği kapsamında, ünlü şarkıcı Demet Akalın Forum Ankara sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. 10. yıla özel görsel şovlar ve DJ performansla coşkulu bir kutlamaya imza atacak Forum Ankara, tüm ziyaretçilerini bu şölenin bir parçası olmaya davet ediyor!

Forum Ankara Outlet Araç Çekiliş Yasal Metin

“Forum Ankara Outlet” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 04.10.2018  tarih ve 24951361-255.01.02-E.9866 sayılı izni ile 13.10.2018 (10:00) – 13.01.2019 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Ankara Outlet Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-ankara.com adresindedir.

www.forum-ankara.com