19.01.2018

Festival gibi bir yarıyıl tatili Forum Bornova'da çocukları bekliyor

Çocuklara yönelik etkinlikleriyle göz dolduran Forum Bornova, miniklerin heyecanla beklediği yarıyıl tatili için festival tadında bir program hazırladı.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın yarıyıl etkinlikleri kapsamında ilk programı, 20 Ocak – 4 Şubat 2018 tarihleri arasında çocuklara özel tasarlanan ForumBüs'te gerçekleştirilecek. Tatil boyunca her gün 14.00 – 18.00 saatleri arasında her seansa farklı bir atölye hazırlayan Forum Bornova, tuz boyama, mask tasarımı, ahşap anahtarlık boyama, keçe çerçeve yapımı, hama boncuk, fener yapımı, mandala, seramik ve çorap kukla gibi birbirinden keyifli konularla minik misafirlerini ağırlayacak.

Yarıyıl tatili boyunca hafta içi her gün saat 14.30'da “perde” diyecek olan Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu, hafta sonları da 14.30 ve 16.30 olmak üzere iki seansta çocukları sanatla buluşturmaya devam edecek.

Sürprizlerine hem çocuk hem yetişkin tüm misafirlerinin merak ve coşkuyla izlediği eğlenceli sihir şovu Vef Vef ile devam eden Forum Bornova'da “Ateş ve Buz” isimli bilim-şov da kapalı etkinlik alanında izleyiciyle buluşacak.

Yarıyıl tatilini sanattan bilime, sihirden yaratıcılığa pek çok aktiviteyle festival tadında geçirmek isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli.