09.10.2017

DAVETLİSİNİZ

Fenomenler Forum İstanbul podyumunda!

Forum Fashion Week kapsamında sosyal medyanın, moda stil ve makyaj fenomenleri bu kez hep beraber, gerçek bir podyumda yürüyecek. Defileden sonra ünlü DJ Doğuş Çabakçor özel performansıyla izleyenleri coşturacak.

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum İstanbul'da düzenlenecek özel bir defilede Didem Soydan, Umut Eker, Modafobik, Kubilay Sakarya, Sebile Ölmez, Duygu Şenyürek ve Fulya Sezen podyumda olacak. Sosyal medya ve ekranlardan tanınan ünlü isimler, Forum İstanbul'da bulunan dünya markalarının seçkin yeni sezon koleksiyonlarını gerçek bir podyumda sergileyecekler. Defile sonrasında ise ünlü DJ Doğuş Çabakçor saat 22:00'ye dek sürecek performansıyla sahnede olacak.
Forum Fashion Week kapsamında gerçekleştirilecek ve renkli anlara sahne olacak bu özel defilede sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih                          : 14 Ekim 2017, Cumartesi
Saat                           : 16.00