Haberler / ininal Basın Bültenleri
18.10.2017

Fatura ödeme özelliği ininal Cüzdan'da

Kullanıcılarına temel finansal hizmetler sağlayan bölgenin lider finansal teknoloji şirketi ininal, ihtiyaçlara yönelik akıllı çözümler üretmeye devam ediyor. Faturalar artık ininal cüzdan uygulamasından birkaç tıkla ödenebiliyor.

ininal kullanıcılarının en temel finansal ihtiyaçlarından biri olan fatura ödeme işlemini ininal cüzdan uygulamasına taşıdı. Artık elektrik, su, internet, doğalgaz ve cep telefonu gibi kategorilerden onlarca anlaşmalı kurumun faturaları, ininal cüzdan uygulaması ile, evden çıkmadan, sıra beklemeden saniyeler içinde ödenebilir.

Konu hakkında açıklama yapan ininal CEO'su Ömer Suner  “Kurulduğumuz 2012 yılından bugüne, tüketicilerin temel finansal servislere son derece kolay erişilebilmesi, düşük maliyetli ve kullanıcı dostu çözümlere sahip olabilmesi için çalışıyoruz. Son olarak da fatura ödeme özelliğini ininal cüzdan uygulamamıza ekledik. Artık herkes onlarca kurumun faturasını  saniyeler içinde  ininal cüzdan indirip, hesap açarak, sokağa çıkmak zorunda kalmadan ödeyebilecek. Aradığı kurumu sistemimizde henüz bulamayan kullanıcılar merak etmesinler, anlaşmalı kurum sayısını artırmak için hali hazırda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

ininal cüzdan uygulamasındaki fatura ödeme özelliği hem Android hem iOS versiyonlarında yayına alındı. Uygulama üzerinden fatura ödeme işlem bedeli ise 2 TL.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

ininal hakkında

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000'den fazla noktada (Migros, PTT, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar ve Bimeks) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 10.000'den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard'ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. https://www.ininal.com/