28.03.2018

Ece Seçkin Forum Ankara'da hayranlarıyla buluştu

Sevilen pop müzik sanatçısı Ece Seçkin, 25 Mart Pazar günü Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara'da gerçekleştirdiği konserde, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Forum Ankara'nın düzenlediği yarışmayla belirlenen üç hayranı ise Ece Seçkin'le kuliste tanışma imkanı elde etti.

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, 25 Mart 2018 Pazar günü saat 17.00'de başlayan coşkulu Ece Seçkin konserine ev sahipliği yaptı. Sevilen pop müzik sanatçısı Ece Seçkin'in şarkılarına eşlik eden hayranları, keyifli ve coşkulu bir gün geçirdi. Sahnede en sevilen ve iddialı şarkılarının yanı sıra yabancı dilde şarkılar da seslendiren Ece Seçkin'in hayranları etkinlik esnasında sahneye atlayarak sanatçıyla şarkı söyledi ve fotoğraf çektirdi.

Ayrıca Forum Ankara'nın sosyal medya hesapları üzerinden yapılan yarışmayla seçilen üç şanslı hayranı, Ece Seçkin'le kuliste tanışma ve fotoğraf çektirme imkanı yakaladı.

www.forum-ankara.com