Haberler / eTicaret Sohbetleri Basın Bültenleri
20.10.2017

E-ticaret Sohbetleri'nde e-ihracat ve ödeme teknolojileri konuşulacak

E-ticaret Çağı Dergisi tarafından düzenlenen E-ticaret Sohbetleri serisinin ikinci etkinliğinde e-ticaret ve dijital ekonomi sektörlerinden profesyoneller yeniden bir araya gelecek. 23 Ekim 2017 tarihinde Dome İstanbul'da gerçekleşecek olan E-ticaret Sohbetleri'nde Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) Başkanı Burhan Eliaçık ve E-Glober Genel Müdürü Orkan Aytulun konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinlikte mobil ödeme ve e-ticaret sektörlerinin iki önemli ismi bir araya gelecek. Mobil, bankacılık ve ödeme sistemleri alanında 16 yıllık bir deneyime sahip olan ÖDED Başkanı Burhan Eliaçık, E-ticaret Sohbetleri katılımcılarıyla yeni nesil ödemeler ve dijital dönüşüm alanındaki bilgi ve düşüncelerini paylaşacak.

Çinli e-ticaret devi Alibaba.com'un Türkiye'deki yetkili iş ortağı E-Glober'ın Genel Müdürü Orkan Aytulun ise küresel ticaret ve yabancı pazarlar hakkında tecrübelerini ve tavsiyelerini aktaracak. Saat 16:00'da başlayacak ve 1 saat sürecek olan etkinliğin moderasyonunu E-ticaret Çağı Yayın Yönetmeni Ümit Öncel sağlayacak.

E-ticaret ile ilgili önemli bilgilerin paylaşılacağı bu etkinliğe ücretsiz olarak katılmak için http://www.eticaretsohbetleri.com adresine girerek kayıt oluşturmak, canlı yayın üzerinden izlemek için ise E-ticaret Çağı'nın YouTube kanalını takip etmek yeterli. Her ayın ikinci ve dördüncü haftasında olmak üzere ayda iki kez gerçekleştirilecek olan E-ticaret Sohbetleri, etkinlikler gerçekleştirildikten sonra YouTube kanalı aracılığıyla online olarak da izlenebilecek.

E-ticaret Sohbetleri Hakkında:
E-ticaret ve dijital ekonomi konularında izleyicilere vizyon kazandırmak ve merak ettikleri konuları aydınlatmak amacıyla E-ticaret Çağı'nın düzenlediği ve alanında tecrübe sahibi konukların katıldığı “E-ticaret Sohbetleri” her ayın ikinci ve dördüncü haftasında olmak üzere ayda iki kez gerçekleştiriliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), E-ticaret ve İnternet Hukuku Derneği (EHD), Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) ve Marjinal Porter Novelli'nin destekleriyle hayata geçirilen E-ticaret Sohbetleri etkinlik serisinin mekan sponsoru ise Dome İstanbul.

eTicaret Sohbetleri