Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
08.06.2018

Doğru bikiniyi seçtiğinize emin olun

Yaz tatili planları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bu sezon bikini ve mayo trendleri birbirinden güzel ve iddialı. Morhipo MAG ekibi farklı vücut tiplerine göre en uygun bikini ve mayo kesimlerini derledi.

Morhipo MAG ekibi, plajın en güzel kadını olmak için mükemmel bir vücuda sahip olmanın bir zorunluluk olmadığını vurgulayarak, bikini ve mayo seçimine karar vermeden önce dikkat edilmesi gereken en önemli konuyu mercek altına aldı: vücut tipine göre en uygun mayo ve bikini kesimleri nelerdir?

Göğüs büyüklüğüne göre tüyolar
Büyük göğüslere ya da omuzlardan itibaren geniş göğüs alanına sahip kadınların yapması gereken, dikkati farklı bir bölgeye çekmek. Kemerli tasarımlar, tek parça mayolar bu vücut tipine sahip kadınlar için ideal bir görünüm sağlayacak. Bikini üstünü koyu ve altını açık renklerde seçerek de dikkati dağıtmak mümkün. Küçük göğüslü kadınlar içinse en işe yarar bikini modeli; klasik dolgulu üçgen bikiniler. Biraz toparlayıcı bir bikini üstü, göğüslerin daha dolgun görünmesini sağlar. Bikini üstü daha açık ve altı daha koyu renklerde olursa, göğüslerin daha büyük olduğu izlenimi verilebilir.

Doğru seçimlerle daha uzun görünmek mümkün!
Bacaklarının daha zarif, feminen ve uzun görünmesini isteyen kadınlar için Morhipo MAG ekibi, kenarı ipli bikini modellerini öneriyor.  80'lerin trendi bel kemiğine kadar oyuk olan modeller artık çok demode. Daha uzun boylu görünmek için düz ve tek renkte bir mayo en iyi tercihlerden biri.
Daha büyük ve çekici kalçalar için ise renkli ve yüksek belli bikiniler tercih edilebilir. Vintage görünüm plajda farklı bir stil yaratır, büzgü ve fiyonk gibi süslemeler de istenilen görüntüyü tamamlar.

İnce bel ve geniş omuzlar için hileler
İnce belli görünmek isteyen kadınlar ise belinde çıkarılabilen bir kemer olan tek parça mayo modellerini tercih etmeli.  İncecik bele sahip olanlar ise yine kemerli mayolarla bu özelliklerini daha fazla öne çıkarabilirler.
Daha geniş omuzlara sahip olmak isteyenler ise sezonun giyim trendini bikini ve mayolara uygulayarak omuzları açık alternatifleri denemeli. Bandaj gibi göğüsleri saran ya da straplez modeller ideal bir görünüm sağlayacaktır.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.