07.05.2018

Deposunu Forum Ankara'dan dolduranlar belli oldu!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara tarafından 23 Mart-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen akaryakıt kampanyasının talihli isimleri, tam 5.000 TL yüklü Petrol Ofisi Positive Card kazandı!

Forum Ankara'nın depoları dolduran kampanyası kapsamında 23 Mart- 29 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılan tek seferde 75 TL ve katları tutarındaki her alışveriş, çekiliş için bir katılım hakkı sağladı. Şanslı ziyaretçiler, 5.000'er TL yüklü Petrol Ofisi Positive Card'a sahip oldu.

5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda Forum Ankara'da gerçekleştirilen çekilişin talihlileri şöyle sıralanıyor:

Yusuf Bal, Ali Açıksöz, Murat Bal, Hüseyin Emre Kırmızıgül, Mustafa Arslan, Abdulkadir Kızılaslan, Fatih Tay, Zeynep Furat, Ali Dadaşov, Hüseyin Alp Akyıldız, Ertuğrul Arslan, Bora Cihanoğlu, Ali Bakır, Mustafa Cebeci, Ayten Hacıbaba.

Yasal Metin:

“Forum Ankara Outlet” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 22.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.3105 sayılı izni ile 23.03.2018 (10:00) – 29.04.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Ankara Outlet Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. İkramiye kazanan asil talihlilerin 25.05.2018, yedek talihlilerin ise 09.06.2018 tarihine kadar Levazım Mah. Korukent Sitesi A1 Blok No:26A Zemin Kat Levent / İstanbul adresine veya 0 212 274 76 50 no'lu telefona başvurmaları gerekmektedir. Kampanya hediyeleri; 15 adet Petrol Ofisi 5.000 TL'lik Akaryakıt ve Otogaz Puanıdır. KDV ve ÖTV hariç tüm yasal yükümlülükler talihli tarafından ödenecektir. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

www.forum-ankara.com