16.10.2017

Denizli hafta sonunda modaya doydu

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Türkiye çapında tüm Forum AVM'lerde eş zamanlı düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında Özge Ulusoy ve Kemal Doğulu'nun da katıldığı bir dizi etkinlik düzenledi. Sahnede Kemal Doğulu için bir sürpriz doğum günü kutlaması da yapıldı.

Forum Çamlık'ın Forum Fashion Week kapsamındaki etkinlikleri, 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 15.00'te düzenlenen “Moda Sohbetleri” ile başladı. Tasarımcı ve Anjea Design Store'un Kurucusu Vildan Sivri Çaputçu, Shikka Marka Direktörü ve Gardenya Tekstil Kurucusu Mukkaddes Başkaya, Denizli'de moda, marka ve trendler hakkında konuştu. Büyük ilgi gören söyleşinin moderatörlüğünü Moda Yazarı ve Kreatif Direktör Ümit Temurçin üstlendi.

Moda Sohbetleri'nin ardından Özge Ulusoy ve Kemal Doğulu'nun katılımıyla gerçekleştirilen ikinci söyleşiyi, Forum Çamlık'ın sosyal medya üzerinden başlattığı “En Stil Kim?” yarışmasının sonuçları takip etti. Finale kalan yarışmacıların kendi kombinleriyle sahneye çıkmasının ardından kazananlar açıklandı. Jüri üyeleri arasında Özge Ulusoy, Kemal Doğulu, Vildan Sivri Çaputçu ve Mukaddes Başkaya'nın da bulunduğu yarışmayı kazanan Şahika Mirzamlı, Gökselin Peker ve Ali Çalışkan, 1.000 TL'lik hediye çekine sahip oldu. Jürilerden Kemal Doğulu için düzenlenen sürpriz doğum günü kutlaması ise renkli anlara sahne oldu. Saat 18.00 itibariyle DJ ve ritim grubu eşliğinde başlayan alışveriş akşamı, ziyaretçilere kampanya fırsatları, hediye çekleri ve sürprizlerle dolu bir alışveriş gecesi yaşattı.

Forum Çamlık'ın Forum Fashion Week 2017 etkinlikleri, 15 Ekim 2017 Pazar günü saat 15:00'te gerçekleştirilecek bir defileyle final yaptı. Markaların yeni sezon koleksiyonlarını sevilen mankenler Simge Tertemiz ve Elif Ece Uzun'un sergilediği bu özel defilede, tüm ziyaretçiler sezonun en favori parçalarından oluşan şık kombinleri görme fırsatı yakaladı.