Haberler / Çeşme Bazlama Kahvaltı Basın Bültenleri
15.05.2019

Çeşme Bazlama Kahvaltı'dan sahur müjdesi

Uzun süredir misafirlerinden sahur sofraları için de talep alan markadan müjdeli haber geldi. Çeşme Bazlama Kahvaltı, 23 Mayıs'ı 24 Mayıs'a bağlayan gece yarısı saat 24.00'te kapılarını, anne eli değmiş lezzetlerini özleyenler için açıyor. 24 Mayıs 2019 Cuma günü sabah ezanına dek Çeşme kokan sahur sofralarında sevdikleriyle buluşmak ve sahura özel sürprizleri yaşamak isteyenler, Çeşme Bazlama Kahvaltı'ya davetli!

Bir anne kız hikayesiyle yola çıkan ve bugün 100'ü aşkın çalışanıyla biri Çeşme'de üçü Nişantaşı'nda olmak üzere toplam dört noktada hizmet veren Çeşme Bazlama Kahvaltı, misafirlerinden gelen yoğun talep üstüne, Ramazan'a özel tek gecelik bir sürpriz yapıyor ve anne eli değmiş lezzetleri özleyenleri Nişantaşı şubelerinde ağırlıyor.

Hem karınları hem de gönülleri doyuran muhteşem kahvaltı sofralarını tek günlüğüne sahura taşıyan Çeşme Bazlama Kahvaltı, 23 Mayıs 2019 Perşembe gece yarısı 24.00'te kapılarını açacak. 24 Mayıs 2019 Cuma günü sabah ezanına dek açık kalacak Çeşme Bazlama Kahvaltı şubeleri, bu özel gün sebebiyle rezervasyon da alacak. Normalde rezervasyon uygulaması bulunmayan Çeşme Bazlama Kahvaltı şubelerinde sahur sofrasını garanti etmek isteyenlere, rezervasyon yaptırmaları tavsiye ediliyor.

Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın benzersiz menüsüne bu özel sahur servisi kapsamında haşlanmış yumurta da eklenecek. Her sabah kapılarını “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla açan, Ege kıyılarının taze, leziz ve sağlıklı kahvaltılarını yılın her günü misafirleriyle buluşturan Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın sahur sofrasında yerini almak isteyenler, 0212 951 06 91 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir ya da belirlenen özel gecede şubelere giderek şansını deneyebilir.

Editöre Not: Çeşme Bazlama Kahvaltı kurucuları Sinem Tuncer ve Nurten Tuncer'in fotoğrafları, kahvaltı ve mekan görselleri linktedir.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Çeşme Bazlama Kahvaltı Hakkında
1992 yılında Çeşme'de Yaşar Ahmet Tuncer'in butik otelinin kahvaltı servisi için kurduğu ve Aydın Atburgazı köyünün en iyi bazlamasını yapan annesinin özel tarifini müşterileriyle buluşturduğu düzeni, bir süre sonra eşi Nurten hanım devraldı. Kahvaltıya kendi tarifleriyle farkı bir boyut katan Nurten hanımın yarattığı lezzetler ve sunumları kısa süre içinde kulaktan kulağa yayılarak meşhur oldu. Yaşar bey ve Nurten hanımın kızları Sinem, öğrenim hayatı için gittiği ve 12 yılını geçirdiği Amerika'dan yurda kesin dönüş yaptı ve 2013'te bu meşhur ekibe katıldı. Ekibe getirdiği taze kan ve yeni nesil önerileriyle kahvaltının ününe ün katan Sinem Tuncer, yalnızca yaz aylarında değil tüm seneye yayılan bir servis sunmak üzere kolları sıvadı. 2015 – 2016 yılları arasında önce Karaköy'de Nurten Anne ve kızı Sinem'in girişimiyle başlayan Çeşme Bazlama Kahvaltı serüveni, kısa süre sonra Nişantaşı'nda açılan ilk dükkanla devam etti. Çeşme Bazlama Kahvaltı bugün Çeşme'de sezonluk açık bulunan ilk mekanın yanı sıra Nişantaşı'nda 12 ay açık 3 şubesiyle hizmet veriyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın sofralarını Anadolu'nun dört bir yanındaki yerel tedarikçilerinden özenle seçilen lezzetlerin yanı sıra, Nurten Anne'nin kendi üretimi olan 37 reçel çeşidi süslüyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı sofralarına özel üretim yapan üç tarladan da sürekli taze ürün tedariği gerçekleştiriliyor. Üretim ve tedarikten sorumlu Yaşar Ahmet Tuncer, en az sunduğu kahvaltı kadar ünlü olan Nurten Anne, profesyonel bakış açısı ve yurt dışı deneyimleriyle ekibi destekleyen Sinem Tuncer üçlüsü başta olmak üzere, üretim, tedarik, mutfak, sunum gibi aşamalarda çalışan 100 kişiyi aşkın kadrosuyla büyük bir aileye dönüşen Çeşme Bazlama Kahvaltı, “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla her gün hem karınları hem de gönülleri doyurmaya devam ediyor.

Çeşme Bazlama Kahvaltı
1992 yılında Çeşme’de Yaşar Ahmet Tuncer’in butik otelinin kahvaltı servisi için kurduğu ve Aydın Atburgazı köyünün en iyi bazlamasını yapan annesinin özel tarifini müşterileriyle buluşturduğu düzeni, bir süre sonra eşi Nurten hanım devraldı. Kahvaltıya kendi tarifleriyle farkı bir boyut katan Nurten hanımın yarattığı lezzetler ve sunumları kısa süre içinde kulaktan kulağa yayılarak meşhur oldu. Yaşar bey ve Nurten hanımın kızları Sinem, öğrenim hayatı için gittiği ve 12 yılını geçirdiği Amerika’dan yurda kesin dönüş yaptı ve 2013’te bu meşhur ekibe katıldı. Ekibe getirdiği taze kan ve yeni nesil önerileriyle kahvaltının ününe ün katan Sinem Tuncer, yalnızca yaz aylarında değil tüm seneye yayılan bir servis sunmak üzere kolları sıvadı. 2015 – 2016 yılları arasında önce Karaköy’de Nurten Anne ve kızı Sinem’in girişimiyle başlayan Çeşme Bazlama Kahvaltı serüveni, kısa süre sonra Nişantaşı’nda açılan ilk dükkanla devam etti. Çeşme Bazlama Kahvaltı bugün Çeşme’de sezonluk açık bulunan ilk mekanın yanı sıra Nişantaşı’nda 12 ay açık 3 şubesiyle hizmet veriyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın sofralarını Anadolu’nun dört bir yanındaki yerel tedarikçilerinden özenle seçilen lezzetlerin yanı sıra, Nurten Anne’nin kendi üretimi olan 35’i aşkın reçel çeşidi süslüyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı sofralarına özel üretim yapan üç tarladan da sürekli taze ürün tedariği gerçekleştiriliyor. Üretim ve tedarikten sorumlu Yaşar Ahmet Tuncer, en az sunduğu kahvaltı kadar ünlü olan Nurten Anne, profesyonel bakış açısı ve yurt dışı deneyimleriyle ekibi destekleyen Sinem Tuncer üçlüsü başta olmak üzere, üretim, tedarik, mutfak, sunum gibi aşamalarda çalışan 100 kişiyi aşkın kadrosuyla büyük bir aileye dönüşen Çeşme Bazlama Kahvaltı, “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla her gün hem karınları hem de gönülleri doyurmaya devam ediyor. www.bazlamakahvalti.com www.instagram.com/bazlama.kahvalti