10.05.2018

Bu yıl Forum Bornova'da Anneler Günü hem yaratıcı hem keyifli!

Ailecek yaratıcı ve keyifli bir Anneler Günü geçirmek isteyen herkes, İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın özel etkinliklerine davetli! Çocuklara özel ForumBüs'te Keçe Çanta ve büyüklere özel Teraryum atölyeleriyle Forum Bornova, ziyaretçilerinin hafta sonu programına neşe katmaya hazırlanıyor.

Forum Bornova'da minikler için eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'te gerçekleştirilecek Keçe Çanta Atölyesi, anneleri için üretmek isteyen minik elleri bekliyor. 12 – 13 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri, 14.00-18.00 arası her saat başı, 5-12 yaş tüm çocukların ücretsiz katılımına açık gerçekleştirilecek atölyede minikler annelerine özel el emeği hediyelerini hazırlama fırsatı bulacak.

Anneler Günü'nde büyükleri de ihmal etmeyen Forum Bornova, cumartesi ve pazar günleri saat 15.00 ve 17.00'de düzenleyeceği özel Teraryum Atölyesi'yle doğadan annelere özel seçkin bir hediye sunuyor.

Anneler Günü'nün neşesini yaratıcı atölye çalışmaları eşliğinde ailecek yaşamak isteyenler, Forum Bornova'ya davetli!