Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
06.02.2018

Bu yıl evlenme olasılığı en yüksek görülen çift Murat Boz ile Aslı Enver

Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor'un Poltio ile Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği ankete göre, Türkiye'nin favori çiftlerinden Murat Boz ve Aslı Enver yüzde 35 oy oranıyla bu yıl evlenme olasılığı en yüksek olan çift seçildi. Murat Boz ve Aslı Enver çiftini yüzde 19 oy oranıyla Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, yüzde 16 oy oranıyla Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti takip ediyor.

Ayda 70 milyon ziyaret alan ve 20 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, sosyal anket servisi Poltio üzerinden Sevgililer Günü'ne özel anket düzenledi. Ocak ayında düzenlenen ve toplam 5720 oyun kullanıldığı ankette, “Sizce hangi ünlü çift bu sene evlenir?” sorusuna yüzde 35 oy oranıyla Murat Boz ve Aslı Enver çifti yanıtı verildi.  Ankete göre, yüzde 19'luk oranla Burçin Terzioğlu & İlker Kaleli ikinci çift olurken, onları yüzde 16'lık oranla Can Bonomo ve Öykü Karayel, yüzde 12 ile Gupse Özay ve Barış Arduç, yüzde 8 oranla Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, yüzde 7 ile Elçin Sangu ve Yunus Özdiken ve yüzde 3 ile Mert Fırat ve Hande Doğandemir çifti izledi.

GittiGidiyor'dan çiftlere 14 Şubat hediyesi
Anket, Türkiye'de çiftlerin Sevgililer Günü hayalinin Paris seyahati olduğunu da ortaya koydu. Ankete katılan erkeklerin yüzde 59'u, kadınların ise yüzde 53'ü Paris'i tercih etti. Toplamda yüzde 56 oy oranıyla sıralamada başı çeken Paris'i yüzde 16 ile Londra, yüzde 15 ile Prag ve yüzde 13 ile Madrid izledi. GittiGidiyor da 14 Şubat'ta çiftlerin hayallerini gerçekleştirecek çok özel bir kampanyaya imza attı. 1 – 14 Şubat tarihleri arasında GittiGidiyor'a üye girişi yapıp platform üzerindeki katılım formunu dolduran kullanıcılar, Paris seyahati çekilişine katılma hakkı kazanıyor. Çekiliş sonucunda kazanan çifti 3 gece 4 gün sürecek harika bir Paris gezisi bekliyor. *

GittiGidiyor'da, Sevgililer Günü alışverişi için kozmetik ve kişisel bakımdan spor ve outdoor kategorisine kadar uzanan geniş bir yelpazede çeşitli ürünlerde yüzde 70'e varan indirimlerin yanı sıra özel kampanyalara yer veriliyor.

* 20 Nisan'da gerçekleşecek seyahat için yapılacak çekilişin sonucu 7 Mart'ta açıklanacak.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve 17 yıllık geçmişiyle Türkiye'de e-ticaretin öncü pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki lider konumunu daha da güçlendirdi. Aylık 70 milyon ziyaret, 20 milyon kayıtlı üyesiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 6.5 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 70'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com