08.05.2018

Bu yıl Anneler Günü'nde tek adres, Forum Kayseri!

Tüm ziyaretçilerine yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Kayseri, Anneler Günü haftasında düzenlenecek özel Kazı - Kazan kampanyasının yanı sıra 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek takı tasarlama atölyesiyle, ziyaretçilerine unutulmaz bir hediye hazırlama imkanı sunacak. Sevilen oyuncu Özge Özberk, 12 Mayıs günü atölye katılımcılarına eşlik etmek üzere Forum Kayseri'de olacak.

Ayrıcalıklı alışverişin merkezi Forum Kayseri, bu yıl Anneler Günü'nde hem kazandıracak hem de annelere unutulmaz bir hediye hazırlama imkanı sunacak.

Forum Kayseri'nin 7 – 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerli özel kampanyası, aynı gün içinde yapılacak toplam 250 TL ve üzeri her alışveriş için bir Kazı – Kazan kartı armağan edecek. Kazı – Kazan kampanyasının hediyeleri arasında annelerin bayılacağı pek çok hediye alternatifi bulunuyor. Kampanya süresince alışverişlerinin fatura veya fişleriyle Forum Kayseri Danışma Noktası'na giden ziyaretçiler, alacakları Kazı Kazan kart ile hediyelerine anında kavuşacaklar.

12 – 13 Mayıs 2018 Cumartesi ve Pazar günleri dileyen tüm annelerin çocuklarıyla birlikte katılabilecekleri ve diledikleri gibi takı tasarlayabilecekleri özel workshop alanında, 12 Mayıs Cumartesi günü sevilen oyuncu Özge Özberk de saat 15.00-16.00 arasında misafirlerin tasarımlarına destek olacak. Forum Kayseri ziyaretçileri, Anneler Günü'nde birlikte tasarladıkları takıyı etkinlik sonunda annelerine hediye edebilecek.

Bu yıl Anneler Günü'nü hem kazançlı hem de eğlenceli geçirmek isteyen herkes, annesiyle beraber Forum Kayseri'ye davetli!

www.forumkayseri.com