Haberler / GAP Basın Bültenleri
12.05.2017

Babanız için en ikonik hediye elbette Gap'te

Haziran ayına damgasını vuran Babalar Günü için ikonik hediye alternatifleri sunan Gap, yeni sezon ürünleriyle hediye seçiminizi kolaylaştırıyor.

Hayatımızın en idol karakterlerinden biri olan babalarımız için yeni sezonda birbirinden şık hediye önerileri sunan Gap, koleksiyonundaki birbirinden tarz parçalarla yazın ilk ayı olan hazirana ve Babalar Günü'ne damgasını vuracak.

Yaz sıcaklarında rahatına düşkün babalar için en ideal hediyelerden biri olarak ön plana çıkan Gap'in kargo şortları, yumuşak pamuklu kumaşıyla, babanıza serinliği ve konforu aynı anda hediye etmenizi sağlıyor. Gap'in yeni sezon erkek koleksiyonunda yer alan birbirinden tarz grafik baskılı tişörtler düz ve rahat kesimleriyle göz doldururken, klasik polo yaka modeller ise ister bir denim pantolonla ister bir kargo şortla kombinlenerek, şıklığından ödün vermeyen babaların beğenisine sunuluyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.