Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
12.06.2019

Babalığın en çok yakıştığı ünlü isim Tarkan oldu

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'un Babalar Günü için Poltio üzerinden düzenlediği ankete göre, son bir yıl içinde baba olan ünlüler arasında babalığın en çok yakıştığı ünlü isim Tarkan oldu. Tarkan'ı sırasıyla Burak Özçivit, Yetkin Dikinciler, Hakan Hatipoğlu, Özcan Deniz ve Engin Hepileri izledi.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, sosyal anket platformu Poltio üzerinden Babalar Günü'ne özel anket düzenledi. 13- 20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 6 bin 536 kişinin oy kullandığı ankette, “Son bir yıl içinde baba olanlar arasında babalığı en çok yakıştırdığınız ünlü isim kim?” sorusuna katılımcılar yüzde 46 gibi büyük bir oranla Tarkan yanıtını verdi. Anket sonucunda baba olmanın en çok yakıştığı ünlü isim seçilen Tarkan'ı yüzde 15 oy oranıyla Burak Özçivit takip etti. Özçivit'i ise yüzde 13'le Yetkin Dikinciler, yüzde 12'yle Hakan Hatipoğlu, yüzde 9'la Özcan Deniz ve yüzde 5'le Engin Hepileri izledi.

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. 23 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Saniyede 1 ürünün satıldığı site, 9 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla satışının %50'sini mobilden gerçekleştirmektedir. Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri-2019 listesinde 1'inci olan GittiGidiyor, işyerinde çeşitlilik politikası ve uygulamalarıyla Diversity Özel Ödülü'nü de almaya hak kazanmıştır. www.gittigidiyor.com