11.06.2018

Askıda Marmara Forum var!

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik ücretsiz yemek, etkinlik ve ürün sağlayan sosyal girişim Askıda Ne Var'ın destekçilerinden biri oldu. Bu yıl bayram sonuna dek devam edecek çalışma kapsamında Marmara Forum, gençlerin ev gereçlerinden giyime pek çok alandaki ihtiyaçlarını “askıya bırakacak”.

Marmara Forum, üniversite öğrencilerine yemek, kıyafet, tiyatro-konser bileti, kitap, yurt dışı staj gibi pek çok ürün ve hizmetin ücretsiz sunulmasını sağlayan bir sosyal girişim olan Askıda Ne Var'ın destekçisi oldu. Destek kapsamında on binlerce Türk lirası değerinde Marmara Forum Yaşam Kart ve Marmara Forum'da bulunan markalardan yüzlerce hediye askıya bırakılıyor.

“Her zaman senin yerin!” mottosuyla yola çıkan Marmara Forum'un desteği, gençlere yaşam ve eğlence alanı sunmanın yanı sıra ihtiyaçlarını da keşfederek hayatlarına faydalı bir dokunuş yapabilmek üzere 17 Haziran 2018'e dek devam edecek. Projeye özel hazırlanan kısa film de Marmara Forum'un sosyal medya hesapları üzerinden yayına alındı.

Marmara Forum, #paylaşmayıseviyorum (#lovetoshare) diyen herkesi, Askıda Ne Var girişimi üzerinden gençlere destek olmaya ve hayatı paylaşmaya davet ediyor.