Haberler / AİFD Basın Bültenleri
07.11.2017

Merhaba,

Türkiye için henüz çok yeni bir alan olan biyoteknoloji ve bu alanın yeni kavramları ve farklı düzenlemeleri çoğu zaman kafa karıştırıcı olabiliyor.

Araştırmacı İlaç Firmaları (AİFD) olarak, bu kavramların ve düzenlemelerin Türkiye'de doğru anlaşılması ve kullanılmasına katkıda bulunmak hedefiyle, bu konudaki birikimimiz ve deneyimimizi sizlerle paylaşmak isteriz.

Bu doğrultuda, biyolojik ürün ve biyobenzerlerin tanımı ve geliştirilmesi, konuyla ilgili mevzuat, bu alanın ekonomik boyutu ve terminoloji ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapacağız.

Biyolojik tıbbi ürünlerin onaylanması ve kullanımına ilişkin önemli hususları ele alacağımız bu toplantı vesilesiyle, sizi Ankara AİFD ofisinde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Tarih: 9 Kasım Perşembe, 2017
Saat: 10:30 – 11:00   Kahvaltı ve karşılama
          11:00 – 12:00   Toplantı
Adres: AİFD ofisi
Söğütözü Mah. 2176 Sok. Platin Tower Business Center No:7 Kat:14 Daire: 52&55 Çankaya – Ankara

Katılım durumunuz ile ilgili cevabınızı rica ederim.

Sevgiler,
ERAY ÇOŞAN AKKUŞ

MARJINAL PORTER NOVELLI
Cumhuriyet Caddesi, El Irak Apt. 165/5 Harbiye 34373 İstanbul | marjinal.com.tr
T 212 219 29 71 | M 533 927 23 97
erayc@marjinal.com.tr
twitter.com/MarjinalPN | facebook.com/MarjinalPN | marjinalclub.com

AİFD
Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD), Türk insanının yeni ve orijinal ilaçlara erişimini sağlamak ve ülkemizde sağlık sorunlarına etkin çözümler bulunmasına katkıda bulunmak amacıyla, Türkiye’de faaliyet gösteren araştırmacı ilaç firmaları tarafından 2003 yılında kurulmuştur. AİFD İstanbul’daki merkezi ve Ankara’daki temsilciliği aracılığıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. AİFD üyeleri çağımızda hızla ilerleyen tıp biliminin başta biyogenetik olmak üzere bir çok alanda sunduğu olanaklardan yararlanarak geliştirilen yenilikçi ve orijinal ürünlerin insan yaşamını uzattığını, kalitesini artırdığını ve toplum için değer yarattığını bilerek faaliyetlerinde yenilikçiliğe odaklanırlar. Çalışmalarını dürüstlük, şeffaflık ve hesap verebilir olmak temelinde sürdürürler. AİFD üyeleri, insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve sağlık sorunlarına çözüm sunmak öncelikli olmak üzere, topluma karşı tüm sorumluluklarını eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için çalışırlar. AİFD, IFPMA (Uluslararası İlaç Üreticileri ve Dernekleri Federasyonu) ve EFPIA (Avrupa İlaç Sanayi ve Dernekleri Federasyonu) üyesi bir kuruluştur.