09.05.2018

Annesine kendi sesiyle unutulmaz bir hediye vermek isteyenler, Forum Trabzon'a davetli!

Bu yıl Anneler Günü'nde muhteşem bir hediye arayanların imdadına Forum Trabzon yetişiyor! Ayıcık Tasarlama Atölyesi'ne katılmaya hak kazanan çocuklar, annesine hediye edeceği ayıcığı hem kendi tasarlayacak hem de sesleriyle sevgilerine hayat verecek. Bu çok özel atölye için 11-12 ve 13 Mayıs tarihlerinde tüm minikler, Forum Trabzon'a davetli!

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, Anneler Günü'ne özel gerçekleştireceği çok özel etkinlikle, minik kalplerin mesajlarını, sıra dışı bir hediyeyle annelere ulaştıracak.

11-12 ve 13 Mayıs 2018 günlerinde Forum Trabzon'dan aynı gün ve en fazla üç fiş/faturada 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Ayıcık Tasarlama Atölyesi'ne katılmaya hak kazanacak. 400 çocuğun katılımıyla sınırlı bu özel atölye, miniklere kendi ayıcıklarını tasarlama imkanı sunacak.

Atölyeye katılan her çocuk ayıcığının içini kendi dolduracak, çok özel bir kalp seremonisi eşliğinde içine kalbini ekleyecek ve özel bir çip aracılığıyla annelerine mesajlarını kaydedip, bu kaydı ayıcığın içine koyup hediyelerini hazırlayacaklar. Anneler Günü'ne minik kalplerle damga vurmak isteyenler, Forum Trabzon'a davetli!