Haberler / Türk Eğitim Derneği Basın Bültenleri
22.11.2017

Ali Poyrazoğlu, 19 Aralık'ta “Usta ve Çırak” gösterisi ile Ankara'da

Türk Eğitim Derneğinin gönüllü komitelerinden Kariyer Komitesi tarafından 19 Aralık tarihinde Panora AVM, Sahne Ankara'da gerçekleştirilecek olan Ali Poyrazoğlu “Usta ve Çırak” gösterisinden elde edilecek tüm gelir Türk Eğitim Derneğinin "10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye" burs fonuna aktarılacak.

“10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” kampanyası hakkında
Türk Eğitim Derneği, başlattığı “10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” kampanyasıyla başarılı ama maddi imkanları olmayan öğrencilere Tam Eğitim Bursu vermektedir ve burs verdiği öğrencilere sadece maddi destek sağlamakla kalmayıp, öğrencilerin üniversite sonuna kadar tüm eğitim masraflarını karşılamaktadır. Öğrencilerin eğitim hayatı boyunca takibi yapılmakta, gelişimleri uzmanlar aracılığıyla izlenmekte ve barınmasından servisine, kıyafetinden cep harçlığına kadar tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Davetiye temini ve bilgi için:
Tel: 0312 939 50 00 / 5059
Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi - Kızılırmak Cad. No:8 Kocatepe / Ankara

www.turkegitimdernegi.org.tr
Türk Eğitim Derneği, 1928 yılında, Atatürk'ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Başarılı fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurt içinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okullar ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri konusunda toplumu bilinçlendirmeyi ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasına katkıda bulunmayı misyon edinmiş köklü bir sivil toplum kuruluşudur. Türk Eğitim Derneği; Üniversitesi, 38 okulu, temsilcilikleri, öğrenci yurtları, düşünce kuruluşu, senfoni orkestrası, okullarının mezun dernekleri ve spor kulüpleri ile faaliyet göstermektedir.

Türk Eğitim Derneği
Türk Eğitim Derneği, 1928 yılında, Atatürk’ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yetenekli fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurt içinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okul ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri konusunda toplumu bilinçlendirmeyi ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasına katkıda bulunmayı misyon edinmiş köklü bir sivil toplum örgütüdür. Türk Eğitim Derneği, ülke genelinde 21 okulu, 6 şubesi, 1 temsilciliği, 1 öğrenci yurdu, mezun dernekleri ve okullarının spor kulüpleri ile faaliyet göstermektedir.