Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
27.10.2017

“Aklınızdan ne geçiyorsa” GittiGidiyor'da

Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor ekim ayında eğlenceli bir reklam kampanyası başlattı. GittiGidiyor'un genç ve dinamik imajına dikkat çeken iletişim çalışmasının temasını “Aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da” sloganı oluşturuyor.

Ayda 60 milyon ziyaret alan ve yaklaşık 19 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, dijital mecralarda yayına giren yaratıcı reklam kampanyalarıyla da öne çıkıyor. Ekim ayında GittiGidiyor'un art arda izleyici ile buluşan üç reklam filmi de birbirinden eğlenceli hikâyeleriyle dikkat çekiyor.

Ana mesajı “Aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da” sloganı üzerine kurulan reklam serisinin ilk filminde bir baba, mutfakta bozulan musluğu “Ustaya gerek yok!” diyerek kendi çabalarıyla tamir etmeye çalışırken, bu durumun sonucundan endişe eden eşi ve kızının aklından ise önlem olarak bot ve çizme satın almak geçiyor. Diğer reklam filminde genç çiftten erkek olan, elinde gitarı ile pek de hoş olmayan sesiyle şarkı söylemek istiyor. O anda sevgilisinin aklından bu duruma çözüm olarak bir kulaklık almak geçiyor. Son reklam filminde ise halı saha maçı yapan gençlerden biri maçı neden kaybettikleriyle ilgili uzun bir mazeretler listesi sıralarken kazanan takımdaki arkadaşı ona bir emzik almayı düşünüyor.

GittiGidiyor'un yeni reklam filmleri, herkesin alışverişe dair aklından ne geçiyorsa, bir tıkla, kolay ve güvenilir bir şekilde GittiGidiyor'dan alabileceğini eğlenceli bir dille anlatıyor.

İletişim Kampanyası Künyesi:
Reklamveren: GittiGidiyor
Reklamveren Yetkilisi: Öget Kantarcı (GittiGidiyor Genel Müdürü), Feyza Dereli Fedar (GittiGidiyor Pazarlama Direktörü), Esra Midillili Ertem (GittiGidiyor Marka Müdürü) Pınar Akyol (GittiGidiyor Marka Uzmanı)
Reklam Ajansı: TBWAIstanbul
CCO: İlkay Gürpınar
CD: Arkın Kahyaoğlu
Yaratıcı Ekip: Can Bilginer, Önder Bayraktar, Ozan Arslan
Marka Ekibi: Sinan Bilsel, Yekta Elvin Öncel, Ayça Demirbaş
Prodüksiyon Ekibi: Erman Karahisarlı, Eren Bakırcı
CSO: Toygun Yılmazer
Planlama Müdürü ve Dijital Direktör: Nisan Danışman
Prodüksiyon Şirketi: Carbon Works
Yönetmen: Serdar Gazi
Yapımcı: Ateş Benek
Dop: Birkan Yorulmaz
Müzik: Emre Irmak / Jingle Jackson

GittiGidiyor'un eğlenceli reklam videolarını izlemek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve 16 yıllık geçmişiyle Türkiye'de e-ticaretin öncü pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki lider konumunu daha da güçlendirdi. Aylık ortalama 60 milyon ziyaret, yaklaşık 19 milyon kayıtlı üyesiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olan GittiGidiyor1, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Yaklaşık her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 5 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin %64'ünü mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com