23.05.2018

Adrenalin tutkunları onuncu kez Forum Bornova'da buluşacak

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 24-27 Mayıs tarihleri arasında 10. kez adrenalin tutkunlarını ağırlayacak. Ünlü modeller Fatoş Kabasakal ve Elif Ece Uzun'un katılımıyla gerçekleştirilecek 10. Forum Adrenalin Festivali, ünlü markaların son model otomobillerini yakından görmek isteyenleri bekliyor!

İzmirlilerin buluşma noktası Forum Bornova, 24-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında onuncu kez gerçekleştirilecek Forum Adrenalin Festivali'ne hazırlanıyor.

Bu yıl katılımcılarını ünlü modeller Fatoş Kabasakal ve Elif Ece Uzun'un eşliğinde karşılayacak olan 10. Forum Adrenalin Festivali, düzenlendiği ilk günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Dört gün boyunca otomobil severleri bir araya getirecek bu keyifli etkinlikte yepyeni modeller Forum Bornova ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Forum Bornova ve Rönesans Model Ajans işbirliği ile gerçekleştirilecek 10. Forum Adrenalin Festivali'nin katılımcıları arasında Fiat Birmot Enriko Aliberti Poyraz, Toyota-Borovalı, Hyundai-Yükseliş, Skoda-Vosmer, Nissan-Borovalı, Citroen-Kavuklar, Renault Dacia-Mais yer alıyor.

Bu heyecana ortak olmak isteyen herkes, 10. Forum Adrenalin Festivali'ne davetli!