Haberler / adesso Basın Bültenleri
08.05.2017

adesso Türkiye, iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek

Almanya'nın en büyük BT hizmet sağlayıcılarından adesso Grup'un iştiraki adesso Türkiye, iletişim faaliyetlerini Marjinal Porter Novelli ile yürütme kararı aldı.

2 bin 400'den fazla çalışanı ve 2016 yılında 260 milyon euroluk yıllık satış hacmiyle Almanya'nın en büyük BT hizmet sağlayıcılarından olan adesso Grup'un iştiraki adesso Türkiye, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile işbirliğine imza attı.

Türkiye bilişim sektörünün önde gelen teknoloji şirketlerinden adesso Türkiye, müşterilerine outsource kaynak sağlama, mobil çözümler, portal çözümleri, test otomasyon çözümleri, özel proje geliştirme ve dijital dönüşüm danışmanlığı hizmetlerini sunuyor. Türkiye'de sektörlerinde lider firmalarla çalışan adesso Türkiye, aynı zamanda Avrupa pazarına yazılım ihracatı da gerçekleştiriyor.

adesso hakkında
2 bin 400'den fazla çalışanı ve 2016 yılında 260 milyon euroluk yıllık satış hacmiyle adesso Grubu en büyük Alman BT hizmet sağlayıcılarından bir tanesidir. 2013 yılının ikinci çeyreğinde kurulan adesso Türkiye, adesso Grubu'nun bir iştirakidir. adesso Türkiye, müşterilerine outsource kaynak sağlama, mobil çözümler, portal çözümleri, test otomasyon çözümleri, özel proje geliştirme ve dijital dönüşüm danışmanlığı hizmetlerini sunmaktadır. Türkiye'de sektörlerinde lider firmalarla çalışan adesso Türkiye, aynı zamanda Avrupa pazarına yazılım geliştirme ihracatı gerçekleştirmektedir. www.adesso.com.tr

Marjinal Porter Novelli hakkında
1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, müşterilerinin hedeflediği kitlenin fikirlerini, görüşlerini ve davranışlarını dönüştürecek derin kavrayışlar geliştiren Marjinal Porter Novelli Türkiye'nin en itibarlı ajanslarındandır. 50'ye yakın profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli'nin bağlı olduğu Porter Novelli ağı, 2011 ve 2012 yıllarında, The Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir. Marjinal Porter Novelli, 2013 yılında XSight'ın Marketing Türkiye için gerçekleştirmiş olduğu “Gazeteci Gözüyle PR'ın Yıldızları” araştırmasında, “Gazetecilere göre en olumlu imaja sahip PR ajansı” değerlendirmesinde ilk sırada yer almıştır. www.marjinal.com.tr

adesso
2 bin 400'den fazla çalışanı ve 2016 yılında 260 milyon euroluk yıllık satış hacmiyle adesso Grubu en büyük Alman BT hizmet sağlayıcılarından bir tanesidir. 2013 yılının ikinci çeyreğinde kurulan adesso Türkiye, adesso Grubu’nun bir iştirakidir. adesso Türkiye, müşterilerine outsource kaynak sağlama, mobil çözümler, portal çözümleri, test otomasyon çözümleri, özel proje geliştirme ve dijital dönüşüm danışmanlığı hizmetlerini sunmaktadır. Türkiye’de sektörlerinde lider firmalarla çalışan adesso Türkiye, aynı zamanda Avrupa pazarına yazılım geliştirme ihracatı gerçekleştirmektedir.