Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
27.06.2018

2018 yaz stilinde floral etki

Morhipo MAG ekibi yaz sezonunun öne çıkan çiçekli elbiselerini nasıl kombinleyeceğini düşünenler için ipuçları veriyor. Taptaze bir görünüm için çiçekli elbiseler bu yazın vazgeçilmezi olacak.

Bu yaz çiçekli elbiseler gardıroplardaki yerini daha da sağlamlaştırıyor! Taze ve genç bir görünüm için küçüklü büyüklü çiçek desenleri yaz renkleriyle ve hafif kumaşlarla buluşuyor. Morhipo MAG ekibi, çiçek desenlerini nasıl kombinlemek gerektiği konusunda önemli tavsiyelerde bulunuyor.

Beyazla kombinleyin!
Yaza en çok yakışan renk beyaz! Bronz tene en çok yakışan renk olan beyaz, çiçek deseniyle buluştuğunda ortaya gerçek bir yaz kombini çıkıyor. Hasır çantalar ve büyük şapkalarla eğlenceli bir görünüm yaratmak mümkün.

Daha büyük!
Bu sezon küçük ve romantik çiçek desenlerinin yanında daha büyük ve gösterişli çiçeklere de şans tanıyın. Kendini belli eden çiçekler, maksimalist tasarımları sevenler için ideal. Büyük çiçeklerin hakkını vermek için aksesuarlar ve makyaj mutlaka sade tutulmalı.

Eğlenceli ve deneysel bir stil
Yazı çiçekli elbiselerle geçirmeye kararlıysanız farklı stil önerilerine açık olun. Transparan çiçekli bir elbiseyi skinny jeanlerin üzerinde değerlendirebilir veya maksi elbiseleri basic t-shirtlerle sokak stiline yaklaştırabilirsiniz. Aksesuar olarak da saçınıza gerçek çiçekler takmaktan çekinmeyin.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 / 0533 696 73 36 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.