18.05.2018

19 Mayıs coşkusu Forum Aydın'da bir hafta boyunca sürecek

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında çok özel etkinliklere imza atıyor. 19-24 Mayıs tarihleri arasında tenis turnuvasından bahar konserleri ve zeybek gösterilerine kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan Forum Aydın, ziyaretçilerine bir hafta boyunca 19 Mayıs coşkusunu yaşatacak.

19-24 Mayıs tarihleri arasında Forum Aydın'ı ziyaret edenler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen dans gösterileri ve müzik şölenleriyle keyifli vakit geçirecek.

Forum Aydın'da bayram coşkusu, 19 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Değişim Koleji öğrencilerinin hazırladığı bando gösterisi ve bayram kortejiyle başlayacak.  Saat 18.00'de ise Forum Aydın Tenis Turnuvası'nın ödül töreni gerçekleşecek. Kutlamaların ilk günü saat 21.00'de başlayan Bilgi Koleji Gençlik Konseri ile son bulacak.

20 Mayıs Pazar günü ise saat 18.00'de sahneye Başak Koleji öğrencileri çıkacak. Öğrencilerin hazırladığı Bahar Konseri, ziyaretçilere Gençlik Bayramı'nın coşkusunu yaşatacak.

Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi ise 21-24 Mayıs tarihleri arasında Forum Aydın'da ziyaret edilebilecek. 21 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da gerçekleşecek sergi açılışında gençler hazırladıkları zeybek gösterisini sunacak.