16.05.2018

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, halk koşusuyla kutlandı

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon tarafından 15 Mayıs 2018 Salı günü 19 Mayıs şerefine gerçekleştirilen halk koşusunda yediden yetmişe herkes bayram coşkusunu omuz omuza yaşadı.

Düzenlediği etkinliklerle yalnızca Trabzon'un değil, çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı şerefine, coşkulu bir halk koşusuna imza attı. 15 Mayıs 2018 Salı günü gerçekleştirilen koşunun ardından dereceye girenlerin açıklandığı bir ödül töreni de gerçekleştirildi. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen halk koşusunun yanı sıra Forum Trabzon aynı gün Valilik tarafından düzenlenen gençlik yürüyüşüne de katıldı.

Koşuda dereceye girenler şöyle sıralandı:

Erkekler:
  1. Tolga İpek, Trabzon Şehit Ünal Bıçakcı Anadolu Lisesi
  2. Doğukan Yazıcı (Ferdi katılım)
  3. İsmail Yılmaz (Ferdi katılım)
  4. Faruk Baltacı, Karayolları Spor Kulübü
  5. Osman Alkurt (Ferdi katılım)

Kadınlar:
  1. Ayşegül Seyis, Karayolları Spor Kulübü
  2. Benazir Değer, Karayolları Spor Kulübü
  3. Hilal Erçin Karagöz (Ferdi katılım)
  4. Beyzanur Yavuz, Karayolları Spor Kulübü