21.05.2019

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Forum Çamlık'ta coşkuyla kutlandı

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 19 Mayıs'ın 100. Yılı şerefine coşkulu bir kutlama programına imza attı. 15 Mayıs'ta başlayan bayram etkinlikleri kapsamında Forum Çamlık ziyaretçileri defile, sergi, koro ve orkestra performansından oluşan kutlamalara katıldı.

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, ziyaretçilerine 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel dolu dolu bir program sundu.

15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Forum Çamlık'ta 19 Mayıs'a özel bir defile gerçekleştirdi. Defile kapsamında okul öğrencilerinin tasarladığı ve Kızılcabölük bezinden dikilmiş gece elbiseleri, gelinlikler ve asker kıyafetlerinden oluşan 40 parçalık koleksiyon Forum Çamlık misafirlerinin beğenisine sunuldu. Defilenin ardından öğrenciler bir halk oyunları gösterisi de sahneledi. Etkinliğe Forum Çamlık misafirlerinin yanı sıra Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Tavas İlçe Kaymakamı Recep Öztürk, Çardak İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Duvarcı ve Tavas İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagülü de katıldı.

15 – 18 Mayıs 2019 tarihleri arasında, Pamukkale Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu El Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan vitray, iğneli keçe, deri çanta, ebru, ahşap, etamin üzerine antika halı ve saray kadını figürleri çalışmaları gibi eserlerden oluşan sergi, Forum Çamlık ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu. Sergi açılışında gerçekleştirilen taş boyama ve kaligrafi yazı çalışmaları, Forum Çamlık ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

19 Mayıs 2019 Pazar günü Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi koro orkestrası Forum Çamlık ziyaretçilerine özel unutulmaz bir performans sergiledi. Koro ve orkestrayla beraber 60 kişiden oluşan grup, bayram coşkusuna yakışır performanslarıyla göz doldurdu.