30.04.2018

Tavas Geleneksel Tanıtım Günleri, Forum Çamlık'ta gerçekleştirilecek

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, Tavas Belediyesi'yle gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, 4 ve 5 Mayıs'ta Tavas Tanıtım Günleri'ne ev sahipliği yapacak. Yöresel lezzetler, danslar, el sanatları ve sürpriz hediyeler eşliğinde düzenlenecek bu keyifli etkinliğe tüm Denizli halkı davetli!

Denizli'nin en çok ilgi gören ve kalbi şehrin merkezinde atan alışveriş merkezi Forum Çamlık, onuncu yılı şerefine gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini ekliyor. 4 ve 5 Mayıs 2018 tarihlerinde Tavas Belediyesi'yle ortaklaşa düzenlenecek Tavas Geleneksel Tanıtım Günleri, Forum Çamlık ziyaretçilerini pek çok yöresel zenginlikle buluşturacak.

Denizli'nin ilçelerinden Tavas'ın özel tatları olan baklava ve leblebi tadımları eşliğinde düzenlenecek etkinlikte, Kızılcabölük dokuma bezi standı, tel kırma atölyesi ve nadide bir sanat olan terrakotanın tanıtım noktaları ziyaretçileri bekliyor. Tavas'ta hazırlanan Truva filmi kıyafetlerinin sergileneceği günlerde sürpriz Zeybek dansı gösterileri de katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

Forum Çamlık'ın sosyal medya hesapları üzerinden sürpriz hediyelerin dağıtılacağı etkinlik boyunca Tavas fotoğrafları sergisi de gezilebilecek. Tavas Geleneksel Tanıtım Günleri'nde yöresel değerleri yakından tanımak isteyen herkes, 4-5 Mayıs'ta Forum Çamlık'a davetli!