28.09.2017

Marmara Forum'da Da Vinci'nin son haftasını kaçırmayın!

Eylül ayı boyunca Marmara Forum'da devam eden dünyaca ünlü Da Vinci Learning: Keşif Treni eğitim programının son iki günü, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimleri için hem eğlenceli hem de eğitici etkinlikler alanında Türkiye'de bir ilke imza atan Marmara Forum, ünlü Da Vinci Learning: Keşif Treni eğitim programını Marmara Forum Çocuk Kulübü ayrıcalığı ile her hafta sonu çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Çocuklara yönelik olarak profesyonel eğitmenler eşliğinde arkeoloji, işlevsel sanat, robotik, fizik, kimya ve mühendislik alanlarında düzenlenen atölyelere katılmak için, bu hafta sonu Marmara Forum'u ziyaret etmek yeterli.

Da Vinci Learning “Keşif Treni” nedir?
Eylül ayı boyunca her hafta sonu Marmara Forum'un ev sahipliği yaptığı, dünya üzerinde 100 ülkede 16 farklı versiyonla yayın yapan Da Vinci Learning'in uluslararası lisanslı “Keşif Treni” eğitim programı; arkeoloji, işlevsel sanat, robotik ve fen bilimleri alanlarında düzenlenen atölye çalışmalarını profesyonel eğitmenler eşliğinde ilk kez çocuklarla Marmara Forum'da buluşturuyor. 1 Ekim Pazar günü dahil,  Eylül ayı boyunca her hafta sonu; Da Vinci Learning Keşif Treni eğitimleri minik ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Tüm çocuklara fırsat eşitliği yaratılması gerektiği felsefesi ile hareket eden Marmara Forum Çocuk Kulübü, renkli ve öğretici etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Her ay milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, toplumsal sorumluluk bilinciyle çocukların eğitimine katkı sağlayacak vizyoner projelere imza atıyor.

Detaylı bilgi için: www.marmaraforum.com.tr