12.06.2018

Forum Çamlık'tan eğlenceli karne hediyeleri: Robotik kodlama ve Slot Car

Denizli ve çevre illerin buluşma noktası Forum Çamlık, çocukların karne heyecanını unutmadı. Düzenlediği robotik kodlama ve Babalar Günü'ne özel Slot Car etkinlikleri hem minikler hem de aileler tarafından büyük ilgi topladı. Etkinliğe katılanlar keyifli vakit geçirmenin yanı sıra sürpriz hediyelerin de sahibi oldu.

Forum Çamlık, 8-9-10 Haziran 2018 günlerinde hem karne sevincini kutlamak isteyenler hem de ailecek keyifli vakit geçirmek isteyenler için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenledi.

Etkinliğe katılan çocuklar, Forum Çamlık'a kurulan özel stüdyoda kodlama ve robotik kavramlarının anlamlarıyla eğitim hayatındaki yerine ve önemine dair bilgiler edindi. Katılımcı minikler, otonom makinaların yani robotların girdi ve çıktıları nasıl işlediklerini görerek, denetim araçları yardımıyla bu robotları kontrol etme fırsatı yakaladı. 4-16 yaş arası her yaştan çocuğa özel farklı eğitim materyalleri kullanılarak gerçekleştirilen özel etkinlik büyük ilgi topladı.

Robotik kodlama etkinliğinin yanı sıra Babalar Günü'ne özel Slot Car heyecanını ziyaretçileriyle buluşturan Forum Çamlık, kurulan özel yarış alanında aynı anda dört kişinin pedal çevirerek diğer takımlarla yarıştığı ve sürpriz hediyelerin sahip olduğu keyifli anlara sahne oldu.