12.10.2017

Forum Bornova'nın çocuklara yönelik aktiviteleri bu haftaya damgasını vuruyor

Forum Bornova'nın çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici aktiviteleri, büyük ilgi gören Nerf etkinliğinin yanı sıra Çocuk Kulübü'nde “doğa” teması ve ForumBüs'te kurabiye süsleme atölyesiyle devam ediyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, minikler için eğlenceli çocuk kulübü etkinliklerine bu hafta sonu “ben doğanın bir parçasıyım” temasıyla devam ediyor. 14-15 Ekim Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova'yı ziyaret edecek olan çocuklar, doğanın neden ve nasıl temiz tutulması gerektiğini öğrenirken canlıların ekosisteme katkısı hakkında da bilgi sahibi olacak. Günlük hayatta ekosistemin dengesini koruyabilmek için neler yapılacağını görecek olan minikler, doğaya duyarlılığı artırmak için bir grafik tasarımcı eşliğinde çeşitli afişler hazırlama imkanı bulacak.

Nerf fırtınası 15 Ekim'e dek Forum Bornova'da!
Forum Bornova'da kurulan özel alanda bir süredir büyük ilgi gören “Nerf ile Kapışma” heyecanı, 15 Ekim'e dek tüm hızıyla sürecek.  Bariyerler, variller ve puan içeriklerinin bulunduğu bir parkurda düzenlenen etkinlik, teke tek kapışma şeklinde her gün yapılan turnuvalarla gerçekleştiriliyor. Özel koruyucu kask gözlüklerini takarak nerf'lerini alan minik yarışmacılar, giriş tagının önüne geçerek oyuna başlamak için hakem komutunu bekliyorlar. Hakem düdüğüyle birlikte, kapışan iki yarışmacı varillerde duran dartları nerf'lere takıp siperlere dağılıyor ve oyun başlıyor. Amaç, dartları hedeflere isabet ettirmek. Puan tablolarını hedefleyerek en yüksek puanı yapan yarışmacıya, ‘Nerf' hediye ediliyor.

ForumBüs'e sonbahar leziz kurabiyelerle geliyor!
Forum Bornova'nın minikler için her hafta sonu eğlendiren ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'ünden bu kez kurabiye kokuları yükselecek. Forum Bornova'yı ziyaret eden 5-12 yaş arası tüm çocuklar, sonbahar temasıyla gerçekleştirilecek kurabiye süsleme atölyesine katılabilir.